ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

«Η επιδημία Covid-19 με την κυριαρχία της μετάλλαξης «δ», τα πολύ αυξημένα κρούσματα και τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό́ διασωληνώσεων και θανάτων απαιτεί συνεχή προσαρμογή των μέτρων της πρόληψης και της θεραπείας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου, όπως ήδη έχει πράξει πολλές φορές, θεωρεί ότι και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας οφείλει να ενημερώσει με εγκυρότητα αλλά και ψυχραιμία το κοινωνικό σύνολο.

Αυτή τη φορά επιλέγει να μεταφέρει την εμπειρία και την επιστημονική άποψη των Παιδιάτρων, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τους επικίνδυνους λοιμογόνους παράγοντες που προσβάλλουν την υγεία των παιδιών. Οι Παιδίατροι είναι οι γιατροί εκείνοι που έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των εμβολίων. Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες τα εμπιστεύονται και τα χρησιμοποιούν ως τα κύρια εργαλεία πρόληψης από ένα πλήθος σοβαρών ασθενειών .

Οι Παιδίατροι* της περιφέρειάς μας λοιπόν, προτρέπουν τους γονείς να ακολουθήσουν την σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, όπως και της Ελληνικής Παιδιατρικής…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 374 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close