Δύο πιάνα – δύο φωνές – ένα καράβι τραγούδια.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου διοργάνωσε μια μεγάλη εορταστική συναυλία την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, στις 20:30, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου με τη Σοφία Βόσσου και το Στέφανο Κόκκαλη.

Δύο πιάνα – δύο φωνές – ένα καράβι τραγούδια.

Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες,η Σοφία Βόσσου και ο Στέφανος Κόκκαλης συναντήθηκαν στη σκηνή.

Τα δύο πιάνα και οι δύο φωνές ακροβατώντας ανάμεσα στον τέλειο προγραμματισμό και την έντονη διάθεση για αυτοσχεδιασμό  επέτυχαν το ιδανικό για εκείνους αποτέλεσμα.
Μια συναυλία με αναφορές σε διάφορα είδη μουσικής, ποπ, ροκ, έντεχνη, μέχρι και λαϊκό ρεπερτόριο, και με κυρίαρχο στοιχείο την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με το κοινό.

«Η σχέση με το κοινό είναι ένα διαρκές  «δούναι και λαβείν” εκμυστηρεύεται η Σοφία Βόσσου. Αυτό που καλείσαι να παρουσιάσεις δεν μπορεί να είναι εντελώς προκαθορισμένο. Το πρόγραμμα είναι κάτι ζωντανό που γεννιέται τη στιγμή που ανεβαίνει κανείς στη σκηνή και κατά τη διάρκεια της βραδιάς μεγαλώνει, ωριμάζει και εξελίσσεται…»

«Αυτοί οι αυτοσχεδιασμοί  προϋποθέτουν την δεκαπλάσια προετοιμασία από εμάς, εξηγεί ο Στέφανος Κόκκαλης, γιατί πολύ απλά καλούμαστε να είμαστε έτοιμοι…για όλα!»

Το «Δύο πιάνα – δύο φωνές – ένα καράβι τραγούδια» έρχεται να αποδείξει ότι δύο πιάνα και δύο φωνές είναι υπεραρκετά για να γαληνέψουν την ψυχή και να τη βοηθήσουν να ταξιδέψει μέσα από τη μουσική σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης…

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close